Начало Инструкции при доставка

Инструкции при доставка

 

Уважаеми клиенти, Моля прочетете инструкциите и попълнете формуляра. Написаното защитава Вашия интерес да получите всичко, което сте поръчали в перфектен вид и да важи гаранцията на доставените мебели.

 

Моля обърнете внимание на следното:

 

 

1. ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ОТ КУРИЕР

 

  1.1. Добре е да си подсигурите хора за разтоварване на стоката , тъй като нашите доставчици, както всички останали носят до адрес, не разтоварват и не качват по етажите.

  1.2. Със стоката ще получите приемо-предавателен протокол с описание на броя кашони за всяко изделие, обем и тегло.

     1.2.1. При получаване на пратката е важно да пребройте броя на приетите от вас кашони и да сверите дали той съответства с този в приемо-предавателния протокол. Рекламация за несъответствие на броя на получените пакети и тези, посочени в протокола можете да направите САМО в деня на получаване на стоката и на тел 0896 33 69 696. В случай, че в деня на доставката не е направена такава, KUPA.BG  и куриерската фирма не носят отговорност за установени в последствие липсващи такива.

1.3. При получаване на стоката от куриера, моля обърнете внимание има ли наранявания по опаковката и кашоните на мебелите. В случай, че има такива, отворете кашона пред куриера и се убедете, че няма наранявания по плоскостите. Ако има такова незабавно и пред куриера се свържете с нас за допълнителни инструкции и задвижване на процедурата по рекламация на застраховани стоки. Ако това не се направи и не е пред шофьора, застраховката за транспорт на стоката няма да важи и няма да получите обезщетение за нанесените при транспорта щети.  В този случай те остават за ваша сметка.

1.4. Прегледа на плоскостите на получените мебели, трябва да се направи в срок до 7 дни след получаването. При констатиране на проблем след този период КУПА БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност за евентуални транспортни и фабрични щети и те остават за сметка на получателя.

 

2. МОНТАЖ НА МЕБЕЛИТЕ

 

  2.1. Гаранционна карта ще получите заедно с мебелите.

  2.2. Гаранцията не покрива щети причинени при монтаж. За да важи гаранция е нужно преди монтаж да направите проверка на получените модули за всяко изделие, а именно:

   2.2.1. Преди монтаж разпределете кашоните на стоката по видове- гардероб, легло ,скрин , бюро и т.н.

   2.2.2. Проверете внимателно съдържанието на всеки един пакет от съответното изделие, като се уверете, че по плоскостите няма транспортни или фабрични дефекти. Проверката става по отделно за всеки кашон. Отворете кашона, изкарайте всички плоскости от него, огледайте ги внимателно една по една и ги оставете върху съответния кашон. След това отворете и проверете всички останали кашони от изделието.

   2.2.3. Не смесвайте частите от отделните кашони преди да проверите всички кашони на съответното изделие.

   2.2.4. Не започвайте монтаж на изделието преди да проверите всички негови части.

   2.2.5. Монтаж на изделието може да започне едва след като сте проверили частите от всеки един кашон от изделието и сте се убедили, че няма транспорти или фабрични дефекти.

  2.3. В случай, че установите проблем, не монтирайте изделието и незабавно се свържете с нас.

  2.4. Гаранцията не важи при установяване на дефект по плоскостите след започнат монтаж.

 

3. ПОДДРЪЖКА НА МЕБЕЛИТЕ

 

   3.1. Почиствайте мебелите само с леко влажна кърпа, НЕ с мокри кърпички или препарати.

   3.2. Всеки месец сменяйте батериите на светещите елементи на мебелите, за да не се окисляват.

 

 4. БЕЗОПАСНОСТ

 

   4.1. С цел безопасност на Вашите деца, мебелите трябва да бъдат добре прикрепени към стената.  За целта използвайте скобата, приложена към крепежните елементи на продукта.

 

Уважаеми клиенти, както ще се убедите и сами, качеството на мебелите на KUPA е изключително високо. Те се произвеждат, опаковат и транспортират при много голям контрол, затова процента на възможните фабрични дефекти е свален почти до нула. Все пак за нас е важно това, което сте поръчали да пристигне при вас в перфектен вид. Именно за това ви даваме тези насоки.

 

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тези инструкции.

 

Надяваме се нашите мебели да доставим много щастие и радост на вашето дете.  

 

Моля попълнете и изпратете формуляра по-долу, за да задвижим процедурата по изпращане на стоката Ви.

 

Поздрави:

Екипа на мебели KUPA

 

 

Полетата с * са задължителни.